Lamb Spezzatino

Lamb Spezzatino

4.5 27 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions

Ingredientes

  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • sage leaves, fresh
    5
  • onion (approx. 150 g), halved
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • bacon cut in cubes (3 cm)
    70 g
  • lamb neck fillet cut in pieces
    750 g
  • fine sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • carrots cut in slices (1-2 cm)
    2
  • celery stalks cut in slices (1-2 cm)
    2
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    200 g
  • water
    100 g
  • meat stock paste homemade (see tips)
    2 Tbsp
    2 Tbsp vegetable stock paste, homemade, (see tips)

Nutrição por 1 portion

Energia 393 kcal / 2479 kJ
Proteína 44.3 g
Gordura 42.5 g
Hidratos de carbono 7 g
Fibra 3.925 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...