Dispositivos e acessórios
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
Preparação 10min
Total 1h 20min
10 slices
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing80 g
-
almonds200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
light brown sugar220 g
-
orange thin peelings of skin and 50 g juice1
-
spelt flour220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground ginger1 ½ tsp
-
large eggs2
-
milk200 g
-
rhubarb roughly chopped300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.9 g
Energia
1621 kJ /
388 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rhubarb
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Dundee Cake
3h 10min
Orange Biscuits
1h
Applesauce Cake
1h 15min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Oatcakes
1h
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Apple Crumble Cake
1h 10min