Dispositivos e acessórios
Persian Carrot and Coconut Cake
Preparação 15min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
2081 kJ /
497 kcal
Gordura
40 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Polenta Cake
1h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min