Dispositivos e acessórios
Lamb shanks with risoni and feta
Preparação 30min
Total 3h 50min
6 portions
Ingredientes
Lamb shanks
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves4
-
eschalots (approx. 50 g)2
-
dry white wine130 g
-
tomato passata700 g
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
lamb shanks6
-
plain flour100 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
pitted green Sicilian olives100 g
-
dried risoni pasta220 g
Feta topping
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
feta cheese cut into cubes (2 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1593.6 mg
Proteína
42.9 g
Energia
2948.4 kJ /
702 kcal
Gordura
34.3 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
51.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty casseroles and bakes
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Layered lamb curry
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Spiced lamb pie
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Apricot chicken risotto
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef ragu
1h 25min