Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caribbean stew
-
800
g boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
ou 800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g brown onions, cut into halves
- 180 g celery stalks, cut into pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
ou 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 25 g oil
-
20
g raw sugar
ou 20 g brown sugar - 50 g tomato paste
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed rice cups
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp oil
ou 4 tsp unsalted butter, chilled
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 2438 kJ / 581 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 3.9 g
Receitas alternativas
Lamb stew with couscous
2h 10min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Veal pizzaiola
40min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Eggplant rotolo
1h 40min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Chicken cacciatore
50min