Dispositivos e acessórios
Salami, pea and corn fritters
Preparação 35min
Total 40min
24 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
164.9 mg
Proteína
2.6 g
Energia
237 kJ /
56.4 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Chicken and pesto risoni
35min
ANZAC slice
1h 40min
Pikelets
35min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min