
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumplings
- 25 g butter plus extra for greasing
- 300 g day old bread cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum cut into thin slices
- 100 g green capsicum cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 508.2 kcal / 2134.3 kJ
- Proteína
- 37.9 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 21 g
- Sódio
- 1213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Guinness beef pies
2h 15min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chicken San Fernando
55min
Beef spezzatino
1h 45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min