Dispositivos e acessórios
Dessert pizzas (Jo Whitton)
Preparação 25min
Total 1h 15min
16 portions
Ingredientes
Bases
-
coconut flour80 g
-
raw almonds300 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
macadamia oil130 g
-
coconut milk220 g
-
pure maple syrup1 tbsp
Chocolate hazelnut spread
-
hazelnuts roasted and skins removed60 g
-
dairy free dark chocolate broken into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cacao powder15 g
-
coconut milk100 g
-
coconut oil70 g
-
pure maple syrup70 g
Zabliagone
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
flaked almonds80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.773 g
Energia
1773 kJ /
422 kcal
Gordura
35.662 g
Fibra
4.085 g
Hidratos de carbono
14.351 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vitality truffles
25min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Vanilla ice cream
12h
Spiced almond eggnog
30min
Hazelnut hot chocolate
10min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Frozen breakfast bowls
10min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Lemon tart
2h 15min
Raw carrot cake
5h 30min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Acai berry bowl
10min