Dispositivos e acessórios
Steamed lemon cake
Preparação 30min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp plain flour, for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
raw sugar180 g
-
lemon zest and juice1
-
eggs3
-
full cream milk20 g
-
plain flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces100 g
-
15 g coconut oiloil (e.g. sunflower, grapeseed)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
1209 kJ /
289 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche fruit tarts
4h
Almond biscotti
1h 10min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Banana sesame cake
4h 20min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Apricot Danish slice
40min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min