Dispositivos e acessórios
Tuna Fishcakes
Preparação 35min
Total 1h 15min
8 pieces
Ingredientes
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
12 g
Energia
800 kJ /
191 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon Fishcakes
1h 50min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Veracruz Fish
30min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Creamed Cod
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Tuna Pasta Bake
1h