Dispositivos e acessórios
Pork with Black Bean Sauce
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
Stone's Green Ginger Wine3 oz
-
24 oz center cut bone-in pork loin, (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)24 oz
-
hoisin sauce2 tbsp
-
olive oil1 tsp
Black Bean Sauce
-
fresh chili (opcional) seeds removed if preferred (e.g. serrano)½ - 1
-
garlic cloves2
-
low sodium black beans (approx. 15 oz)1 can
-
soy sauce2 oz
-
1 tbsp Chinese cooking winesesame oil1 tsp
-
water3 oz
-
brown sugar1 tsp
Rice and Vegetables
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water32 oz
-
broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds1 bunch
-
bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained1 can
-
green onion trimmed and thinly sliced, to garnish1
-
fresh cilantro leaves only, to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33.8 g
Energia
1726 kJ /
411 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
9.7 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Meals
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pasta Primavera
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sweet and Sour Pork
35min
Chicken Tetrazzini
40min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Beef Stroganoff
1h
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Beef Stroganoff
40min
Tortilla Soup
25min