Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2255 kJ /
539 kcal
Gordura
21 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Memorable Mac and Cheese
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Classic White Cake
1h 30min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Apple, Date and Banana Oatmeal
10min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Pasta "alla Norma"
50min
Pear and Coconut Muesli
10min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Risotto with Spinach and Peas
30min