Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Preparação 5min
Total 5min
18 oz
Ingredientes
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
110.2 mg
Proteína
2.9 g
Energia
308 kJ /
73.6 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Margarita
10 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Layered Mexican Dip
25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
5-Second Rainbow Salad
5 Min
Jamie's Mulled Wine
35 Min