Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Preparação 5min
Total 5min
18 oz
Ingredientes
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
110.2 mg
Proteína
2.9 g
Energia
308 kJ /
73.6 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
White Bean and Feta Dip
5min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Spiced Corn Salad
25min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Baked Crab Dip
15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cheese Balls Three Ways
2h 30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
5-Second Rainbow Salad
5min