Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Red Rice
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
long-grain white rice10 oz
-
white onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 ½ tsp
-
fajita seasoning (opcional) homemade or packaged (see Tip)2 tsp
-
olive oil½ oz
-
water30 oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cilantro to garnish
-
lime wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
425 mg
Proteína
4 g
Energia
881.1 kJ /
210.6 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sticky Sesame Chicken
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Gyro Spice Blend
5min
Tex-Mex Red Rice
1h
Chicken Shawarma Bowl
1h
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Chunky Guacamole
10min