
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (opcional)
ou 2 oz frozen green peas (opcional) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
ou 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt to taste
ou 1 tbsp soy sauce to taste - 3 oz dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 185.8 kcal / 777.4 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 27.3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Sódio
- 852.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Noodle Soup
50min
Leek and Potato Soup
40min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50min
Lentil and spinach soup
50min
Vegetable Soup
35min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Basic Soup Purée
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Carrot Ginger Soup
20min