Basic Vegetable Soup

Basic Vegetable Soup

4.4 33 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
    3 ½ - 5 oz
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
    12 - 14 oz
  • frozen mixed vegetables (opcional)
    2 oz
    2 oz frozen green peas
  • water
    25 - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp
    1 tbsp soy sauce, to taste
  • dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni
    3 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 185.8 kcal / 777.4 kJ
Proteína 6 g
Gordura 6 g
Hidratos de carbono 27.3 g
Fibra 4.4 g
Gordura saturada 0.9 g
Sódio 852.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...