Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 (30 avaliações )

Ingredientes

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (opcional)
    ou 2 oz frozen green peas (opcional)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    ou 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Nutrição
por 1 portion
Energia
777.4 kJ / 185.8 kcal
Proteína
6 g
Hidratos de carbono
27.3 g
Gordura
6 g
Gordura saturada
0.9 g
Fibra
4.4 g
Sódio
852.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas