Dispositivos e acessórios
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Preparação 50min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1251 kJ /
358 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Nenhuma avaliação
S'mores Dip
10min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Gluten-Free Baking Powder
5min
Gluten-Free Pretzels
2h 25min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h