
Dispositivos e acessórios
Curry Seafood Chowder
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
chopped parsley to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
428.4 kcal /
1792.2 kJ
Proteína
33.2 g
Gordura
19.8 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
11.2 g
Sódio
1722 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos