Dispositivos e acessórios
Mango Chutney
Preparação 15min
Total 1h 20min
36 oz
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
67.4 mg
Proteína
0.3 g
Energia
207 kJ /
49.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vanilla Ice Cream
12h
Apple Sauce
20min
Orange Curry Dressing
10min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Coconut and Apple Crumble
45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Beet Hummus
20min
Chocolate Ice Cream
12h
Chocolate Mousse
3h 20min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
5-Second Rainbow Salad
5min
Mashed Potatoes
50min