Dispositivos e acessórios
Mango Chutney
Preparação 15min
Total 1h 20min
36 oz
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
67.4 mg
Proteína
0.3 g
Energia
207 kJ /
49.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Cake
1h
Cornbread
40min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Tomato Ketchup
1h 15min
Apple Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Burnt Orange
2h 15min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Nenhuma avaliação
Texas Coleslaw
15min
French Dressing
10min
Beef Chili
1h 5min