Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 slices
Ingredientes
Gluten-Free Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and brush1 tbsp
-
brown rice flour6 oz
-
cassava flour3 oz
-
potato starch2 tbsp
-
honey1 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
rapid rise yeast1 package
-
large egg1
-
water6 oz
Assembly
-
pesto sauce3 tbsp
-
fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
-
olive oil to brush
-
plum tomato sliced1
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
7 g
Energia
761 kJ /
182 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthier Eating
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Raw Quinoa Bars
24h
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Paleo Chocolate Cake
1h 35min
Vegetarian Burger
1h 15min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Chocolate Date Pudding
25min
Gluten-Free Banana Bread
55min