Dispositivos e acessórios
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.94 g
Energia
811 kJ /
194 kcal
Gordura
13.67 g
Fibra
5.45 g
Hidratos de carbono
14.66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Carrot and Ginger Soup
5min
Mushroom Pâté
1h 30min
Leek and potato soup
45min
Apple Spiced Houmous
10min
Asparagus Stem Soup
55min
Pumpkin Soup
35min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Raw Beetroot Soup
5min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min