Dispositivos e acessórios
Cauliflower and Broccoli Gratin
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g)bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
40 g olive oil, cut in piecesbutter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.7 g
Energia
1027 kJ /
245 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom pie
1h 30min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Cauliflower cheese
55min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Colcannon
35min
Creamy Mushrooms
35min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower Cheese Soup
30min
Honey Glazed Carrots
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min