Dispositivos e acessórios
Red rice
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
755.8 mg
Proteína
1.8 g
Energia
554.4 kJ /
132 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tex-Mex Red Rice
1h
Red rice using rice mode
55min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Taco seasoning
5min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Lamb kleftiko
4h
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Tex-Mex Red Rice
1h
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Roti
2h