Dispositivos e acessórios
Red rice
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
755.8 mg
Proteína
1.8 g
Energia
554.4 kJ /
132 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Arrabbiata sauce
20min
Chicken picadillo cups
40min
Red Rice
1h 25min
Chicken tikka masala
1h 10min
Tandoori chicken
1h 35min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Smoky Mexican bean soup
35min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Tex-Mex Red Rice
1h
Moroccan chicken with couscous
45min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min