Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
TM6

Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice

4.4 (79 avaliações )

Ingredientes

Hollandaise sauce

  • 15 g water
  • 30 g freshly squeezed lemon juice
  • 225 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Salmon, asparagus and rice

  • 30 g fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 lemon, zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • 340 g asparagus or broccoli florets, trimmed
  • 450 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)
  • ground black pepper, to season

Nutrição
por 1 portion
Energia
3778 kJ / 903 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
62 g
Gordura
58 g
Gordura saturada
32 g
Fibra
1 g
Sódio
672 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas