
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hollandaise sauce
- 15 g water
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 225 g unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salmon, asparagus and rice
- 30 g fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only
- 1 lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- 340 g asparagus or broccoli florets, trimmed
- 450 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 903 kcal / 3778 kJ
- Proteína
- 33 g
- Gordura
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Sódio
- 672 mg
Receitas alternativas
Family Meatloaf
1h 10min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Simple steamed salmon
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Salmon en croute
50min