Dispositivos e acessórios
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
light olive oil200 g
-
egg yolks room temperature2
-
lime juice only½
-
flaked salt1 tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces50 g
-
sour cream20 g
Coriander salsa
-
brown onion80 g
-
water80 g
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced½
-
raw sugar (optional)1 pinch
-
sea salt flakes1 pinch
-
fresh coriander leaves only20 sprigs
Corn
-
water700 g
-
corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves3
-
pecorino cheese grated, to serve100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
578.4 mg
Proteína
9.6 g
Energia
2000.8 kJ /
476.3 kcal
Gordura
42.7 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Watermelon lemonade
10min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Traditional gravy
25min
Simple gluten free herb gravy
20min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Red rice
55min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Steamed greens with lemon feta
20min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min