Versões compatíveis
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 200 g light olive oil
- 2 egg yolks, room temperature
- ½ lime, juice only
- 1 tsp flaked salt
- 50 g chipotle chillies in adobo sauce, cut into small pieces
- 20 g sour cream
Coriander salsa
- 80 g brown onion
- 80 g water
- ½ tsp chilli powder (optional)
- ½ lime, zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced
- 1 pinch raw sugar (optional)
- 1 pinch sea salt flakes
- 20 sprigs fresh coriander, leaves only
Corn
- 700 g water
- 3 corn cobs, silks and husks removed and cobs cut into halves
- 100 g Pecorino cheese, grated, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000.8 kJ / 476.3 kcal
- Proteína
- 9.6 g
- Hidratos de carbono
- 12.6 g
- Gordura
- 42.7 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sódio
- 578.4 mg
Receitas alternativas
Mashed potatoes for two
30 min
Boiled rice
25 min
Boiled pasta
20min
Boiled eggs
20min
Whipped cream
15min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Lime and chilli corn
40 min
Tomato pasta sauce
40 min
Steamed Chinese greens
30 min
Long-grain white rice
40 min
Steamed greens with lemon feta
20min