Dispositivos e acessórios
Gluten free barbecue sauce
Preparação 10min
Total 50min
535 g
Ingredientes
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 535 g
Sódio
1559.4 mg
Proteína
5 g
Energia
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Gordura
1 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
172.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Gluten free pasta
50min
Almond shortcrust pastry
35min
Chicken velouté meal
40min
Basic bread
1h 35min