Dispositivos e acessórios
Gluten free barbecue sauce
Preparação 10min
Total 50min
535 g
Ingredientes
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 535 g
Sódio
1559.4 mg
Proteína
5 g
Energia
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Gordura
1 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
172.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mayonnaise
5min
Cheese and bacon hedgehog
24h 30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Better-for-you custard
15min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Tomato ketchup
1h 25min
Quick fruit sorbet
10min
Tomato paste
2h 20min
Simple gluten free herb gravy
20min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min