Dispositivos e acessórios
Fish Stew
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
2 red peppersroasted red peppers, preserved2
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
dry white wine150 g
-
fish stock200 g
-
saffron threads8 - 10
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)800 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49.59 g
Energia
1899 kJ /
454 kcal
Gordura
18.04 g
Fibra
2.88 g
Hidratos de carbono
23.42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Korma
40min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Keralan Fish Curry
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Green Curry Chicken
55min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn Curry
30min