Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2258 kJ / 537 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 34 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegetable Stroganoff
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min