Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti

Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti

4.5 80 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • broccoli cut into small florets (1-2 cm)
    200 g
  • water
    1300 g
  • dried spaghetti broken in halves
    300 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chillies long, deseeded if preferred
    2
  • pine nuts
    130 g
  • dry white wine
    150 g
  • vegetable stock paste (see Tips)
    2 Tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Nutrição por 1 portion

Energia 537 kcal / 2258 kJ
Proteína 16 g
Gordura 34 g
Hidratos de carbono 36 g
Fibra 4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...