Vejce na páře á la flamenca

Vejce na páře á la flamenca

4.3 7 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
2 porce

Ingredientes

  • 60 gramů cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 30 gramů klobásy chorizo na plátky
  • 30 gramů sušené šunky, na kostičky
  • 1 polévková lžíce octa
  • 60 gramů červené papriky nakládané
  • 20 gramů konzervovaného zeleného hrášku
  • 2 - 4 vejce
  • 200 gramů rajčat, zralých
  • 2 špetky soli
  • 150 gramů vody

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 21.5 g
Energia 1574 kJ / 377 kcal
Gordura 28.2 g
Fibra 2.8 g
Hidratos de carbono 9.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...