Tuňák s bramborem po baskicku

Tuňák s bramborem po baskicku

4.6 16 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
2 porce

Ingredientes

  • 15 gramů extra panenského olivového oleje
  • 35 gramů zelené papriky
  • 50 gramů žluté cibule
  • 35 gramů rajčat drcených
  • 1 stroužek česneku
  • 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (opcional)
  • 300 gramů brambor na kostičky (3 x 3 cm)
  • 150 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka na kousky (3 x 3 cm)
  • 2 snítky čerstvé petržele

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 17.6 g
Energia 1111 kJ / 266 kcal
Gordura 10.1 g
Fibra 3.5 g
Hidratos de carbono 26.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...