Dispositivos e acessórios
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
Preparação 1h
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
Peanut praline
-
roasted unsalted peanuts200 g
-
water20 g
-
caster sugar150 g
-
sea salt flakes1 tsp
Peanut butter parfait
-
egg yolks6
-
full cream milk120 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
chilled water500 g
-
ice100 g
Chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces60 g
-
dark chocolate broken into pieces110 g
Raspberry sauce
-
fresh raspberries400 g
-
lemon juice20 g
-
sugar (optional)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
314.6 mg
Proteína
11.9 g
Energia
2482.4 kJ /
591 kcal
Gordura
42.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
20.4 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Crème brûlée
7h
Chocolate sauce
20min
Fruit and nut muesli
10min
Brandy cream
15min
Frozen pineapple cream
10min
Chocolate raspberry puddings
40min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Traditional cocktail sauce
5min
Fruit coulis
10min