Dispositivos e acessórios
Gin and lime pie
Preparação 25min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
181.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
17.8 g
Hidratos de carbono
48.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Chilli con carne
45min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Brandy custard (TM6)
15min
Brandy cream
15min
Flaky filo fingers
1h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Curried green beans
40min
Pears in red wine
3h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min