Dispositivos e acessórios
Gin and lime pie
Preparação 25min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
181.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
17.8 g
Hidratos de carbono
48.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Thai-style fish cakes
30min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Ricotta gnocchi
2h
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Gingerbread ice cream
10h 20min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Almond addiction
1h
Torta caprese (flourless almond cake)
2h