Dispositivos e acessórios
Rosemary and sea salt crackers
Preparação 10min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
424.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1382.2 kJ /
329 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and rosemary chutney
40min
Sweet spiced nuts
1h
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Tomato ketchup
1h 25min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
White bean dip with chimichurri
15min
Falafel crackers
40min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Chunky basil pesto dip
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min