Dispositivos e acessórios
Rosemary and sea salt crackers
Preparação 10min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
424.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1382.2 kJ /
329 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Crunchy rice crackers
1 Std. 50 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Hommus dip
5 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Falafel crackers
40 Min