Ovenschotel van aardappelen

Ovenschotel van aardappelen

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 porties

Ingredientes

  • provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)
    100 g
  • Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)
    100 g
  • pecorino in stukken (3 cm)
    40 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    30 g
  • bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)
    1000 g
  • melk
    350 g
  • zout
    1 tl
  • boter
    30 g
  • peper
    1 snuifje
  • eieren
    2
  • Napolitaanse salami in blokjes
    150 g
    150 g gekookte ham, in blokjes
  • hardgekookte eieren (opcional)
    2
  • paneermeel (20 g)
    2 el

Nutrição por 1 portie

Energia 493 kcal / 2062 kJ
Proteína 30.6 g
Gordura 26.6 g
Hidratos de carbono 34.9 g
Fibra 2.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...