
Dispositivos e acessórios
Ovenschotel van aardappelen
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
Napolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (opcional)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Nutrição por 1 portie
Energia
493 kcal /
2062 kJ
Proteína
30.6 g
Gordura
26.6 g
Hidratos de carbono
34.9 g
Fibra
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux