Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olie
- 300 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter
- 300 g kippenbouillon
- 20 g lichte room (ong. 18% vet)
- 30 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutrição
- por 1 Totale recept
- Energia
- 2826 kJ / 674 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 54 g
- Gordura saturada
- 28 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 1823 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
400-500 g ui karameliseren
50min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Bechamelsaus
15min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min