Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3138 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 87 g
- Gordura
- 39 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Miso carbonara udon noedels
25 min
Spookachtige snacks
1hod. 15min
Omelet met gehakt
1h 10min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Vastensoep
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min
Vijgenmosterd
25 min
Tomatensaus
40 Min
Bechamelsaus
15min