Dispositivos e acessórios
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
3138 kJ /
750 kcal
Gordura
39 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
87 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hemelse desserts
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Lang rijzende pizza
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Spaghetti muffins
55min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Appelcake
1h