Dispositivos e acessórios
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
3138 kJ /
750 kcal
Gordura
39 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
87 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hemelse desserts
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
1h 45min
Smoothie
5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Fruitige saladedressing
5min
Omelet met gehakt
1h 10min
Runderpastei met bier
1h 40min
Pekingeend
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Mayonaise zonder ei
10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min