Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3138 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 87 g
- Gordura
- 39 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Citroencake
2 Std.
Appelcake
1h
Chocoladecake
40min
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Gerookte zalm sneetjes
Nenhuma avaliação
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Pompoensoep
35min
Zoete of hartige pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Cava Cocktail Surprise
4h 10min