
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocoladecake
- 4 eieren gescheiden
- 100 g suiker
- 125 g pure chocolade in stukken (2 cm)
- 125 g boter in stukken
- boter in stukken, plus extra om in te vetten
- bloem plus extra om te bestrooien
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder (5 g)
- 600 g water
Slagroom en chocoladeganachevulling
- 315 g room, min. 30% vet gekoeld
- 80 g pure chocolade in stukken (2 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 684 kcal / 2863 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Heksenvingerkoekjes
2h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Tomatenrijst
30min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Marmercake
2h