Dispositivos e acessórios
Gestoomde chocoladecake met slagroom
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
Chocoladecake
-
eieren gescheiden4
-
suiker100 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)125 g
-
boter in stukken125 g
-
boter in stukken, plus extra om in te vetten
-
bloem plus extra om te bestrooien
-
bloem100 g
-
bakpoeder (5 g)1 tl
-
water600 g
Slagroom en chocoladeganachevulling
-
room, min. 30% vet gekoeld315 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
2863 kJ /
684 kcal
Gordura
16 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Alpengratin
50min
Chocoladecake
40min