Dispositivos e acessórios
Rice crackers
Preparação 30min
Total 55min
36 portions
Ingredientes
Furikake seasoning
-
sesame seeds70 g
-
salt1 tsp
-
nori sheets each torn into approx. 10 pieces3
-
bonito flakes2 tbsp
Crackers
-
white rice130 g
-
cooked rice cooled (see Tips)40 g
-
vegetable oil40 g
-
tamari1 tsp
-
water70 g
Glaze
-
tamari2 tsp
-
mirin2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
86.1 mg
Proteína
0.9 g
Energia
161.5 kJ /
38.4 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan Christmas cake
27h 10min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Aussie meat pies
2h
Baking powder
5min
Potato cakes
45min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Kimchi stew
30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Gluten free scones
30min
Eggless mayonnaise
10min
Breakfast sausages
1h 5min
Gluten free pizza base
35min