Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sourdough pudding
- 150 g frozen pitted cherries
- 300 g sourdough bread, cut into thin slices (approx. 5 mm thickness)
- 20 - 40 g butter, softened
- 4 eggs
- 60 g pure maple syrup
- 150 g pouring (whipping) cream
- 700 g milk
- 1 tbsp raw cacao powder (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate sauce
- 120 g butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- 30 g raw cacao powder (see Tips)
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1921.9 kJ / 457.6 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Hidratos de carbono
- 39.2 g
- Gordura
- 29.4 g
- Fibra
- 2.2 g
Receitas alternativas
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Asian cucumber salad
10 Min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 Std. 50 Min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1 godz. 30 min
Macaroons
40 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Cream cheese frosting
5 Min