Dispositivos e acessórios
Beetroot ciabatta
Preparação 15min
Total 15h
12 slices
Ingredientes
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
378.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
681.2 kJ /
162.2 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better bread
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Bread pastry
55min
Five seed bread
1h 50min
Apple cake
1h
Rustic bread
2h
Apple shortcake
1h 50min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Cheat's sourdough
74h
Mixed berry clafoutis
40min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min