Dispositivos e acessórios
Fruit and nut loaf
Preparação 20min
Total 27h 50min
24 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
246.1 mg
Proteína
3.7 g
Energia
592.6 kJ /
141.6 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sourdough at home
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough pizza base
3h 5min
Everyday sourdough loaf
4h 20min