Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Proteína
- 3.7 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 246.1 mg
Receitas alternativas
Steamed ginger puddings
40min
Citrus marmalade
2h 20min
Everyday sourdough loaf
4óra 20p
Rye sourdough loaf
18h 20min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Seeded bread loaf
3h 20min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Sago plum pudding
28h 15min
Rye bread rolls
12h
Soy milk jellies with coffee syrup
3 godz. 55 min
Malt loaf
3h 20min
Fennel, date and nut bread
1h 15min