Versões compatíveis
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
- 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
- 80 g pure maple syrup
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp agar agar powder (see Tips)
Cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 250 g coconut sugar
- 120 g light olive oil
- 400 g gluten free self-raising flour
- 210 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp apple cider vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 417.1 kJ / 99.3 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Hidratos de carbono
- 13.7 g
- Gordura
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 9.6 mg
Receitas alternativas
Bliss ball rocket skewers
30min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Freckle cake
26h 40 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1hod. 45min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1hod.
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Basic berry muffins
40 min
Gluten free waffles with maple bacon
1hod.
Lemon coconut bliss balls
40 min
Basic vanilla cake
55 Min