Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
TM6 TM5 TM31

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.4 (10 avaliações )

Ingredientes

Coconut cream cheese topping

  • 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 tbsp agar agar powder (see Tips)

Cupcakes

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 250 g coconut sugar
  • 120 g light olive oil
  • 400 g gluten free self-raising flour
  • 210 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp apple cider vinegar

Nutrição
por 1 portion
Energia
417.1 kJ / 99.3 kcal
Proteína
0.5 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gordura
4.9 g
Gordura saturada
2.7 g
Fibra
0.2 g
Sódio
9.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas