Dispositivos e acessórios
Chocolate and nut biscuits
Preparação 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
715.9 kJ /
170.4 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate energy bars
1h
Lemon cake
2h
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1h 45min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Raw carrot cake
5h 30min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Almond and date bars
2h 15min
Fruit scones
30min