Dispositivos e acessórios
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
manchego cheese cut in pieces60 g
-
water500 g
-
fine sea salt6 pinches
-
pasta, dried, type penne100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
self-raising flour plus extra for dusting20 g
-
milk250 g
-
large eggs separated2
-
freshly ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.5 g
Energia
1188 kJ /
284 kcal
Gordura
14.4 g
Hidratos de carbono
26.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Pesto Baked Eggs
1 Std. 15 Min
Tomato Pie
3 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Creamy Mushrooms
35 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Ham and Onion Bread
30 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min