
Dispositivos e acessórios
Chicken korma
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried bay leaves2
-
cardamom pods (green)6
-
whole cloves4
-
cinnamon quill broken into halves1
-
olive oil2 tbsp
-
raw almonds (see Tips)40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
ground cumin¾ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
pouring (whipping) cream140 g
-
water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
chicken thigh fillets cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
fried shallots for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
382.7 kcal /
1607.7 kJ
Proteína
34.4 g
Gordura
24.9 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
9.4 g
Sódio
593.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia