
Dispositivos e acessórios
Chicken meatballs with coconut rice
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
chicken mince500 g
-
panko breadcrumbs20 g
-
Sriracha® sauce (optional)20 g
-
oyster sauce180 g
-
basmati rice300 g
-
water1500 g
-
carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal2
-
bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)2
-
coconut oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal2
-
coconut milk120 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Nutrição por 1 portion
Energia
637.5 kcal /
2677.8 kJ
Proteína
35.3 g
Gordura
18.5 g
Hidratos de carbono
78 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
10.1 g
Sódio
1966.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

3 cheers for chicken
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia