Dispositivos e acessórios
Thai red curry paste
Preparação 10min
Total 15min
8 portions
Ingredientes
-
coriander seeds2 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces8
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground paprika2 tbsp
-
garlic cloves8
-
limes zest and juice only, no white pith4
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces4 stalks
-
peanut oil or 100 g grapeseed oil100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
23 mg
Proteína
1.4 g
Energia
626.6 kJ /
149.2 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai chilli chicken and basil
30min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Garam masala
10min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Tandoori paste
5min
Ginger paste
15min
Bhuna gosht
1h 20min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Thai red chicken curry
30min