Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 150 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 100 g blanched almonds
- 150 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 6 eggs
- 200 g caster sugar
- 1 tbsp cocoa powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp salt
Lime cream
- 50 g pure icing sugar
- 120 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 limes, zested and juiced (approx. 40 g juice), plus extra zest for decorating
- 1 tbsp tequila
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1691.7 kJ / 402.8 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Hidratos de carbono
- 23.7 g
- Gordura
- 29.7 g
- Gordura saturada
- 15.5 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 147.3 mg
Receitas alternativas
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Lemon cake
2 Std.
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Banana sesame cake
4h 20min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Dark chocolate frosting
10 Min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Orange and almond cake
2h 20min