Dispositivos e acessórios
Chocolate cake with lime cream
Preparação 10min
Total 1h 5min
12 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds100 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces150 g
-
eggs6
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Lime cream
-
Tequila1 tbsp
-
pure icing sugar50 g
-
mascarpone cheese cold120 g
-
pouring (whipping) cream cold150 g
-
lime zest, for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
147.3 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1691.7 kJ /
402.8 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
23.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Gluten free scones
30 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Watermelon granita
6 Std. 15 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min