Dispositivos e acessórios
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Preparação 10min
Total 30min
4 porce
Ingredientes
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
19 g
Energia
2397 kJ /
568 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
30 minut
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Gnocchi s avokádem
20min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Špagety alla Norma
1h 30min
Gnocchi trikolóra
25min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min