Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem

Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem

3.8 19 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 100 gramů parmazánu na kousky
  • 5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
  • 150 gramů žluté cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 25 gramů olivového oleje
  • 2 konzervy rajčat (800 gramů)
  • 1 polévková lžíce provensálského koření
  • 1000 gramů gnocchi

Nutrição por 1 porci

Energia 568 kcal / 2397 kJ
Proteína 19 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 85 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...