Versões compatíveis
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 2397 kJ / 568 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 85 g
- Gordura
- 16 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 min
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi trikolóra
25 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Gnocchi s avokádem
20 λεπτ.
Špagety all'Amatriciana
30min
Těstoviny s tuňákem
40 min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min