
Versões compatíveis
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů parmazánu na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 568 kcal / 2397 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 85 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Farfalle v italských barvách
30min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Kuře alla cacciatora
50min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Fazole po bretaňsku
35min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Gnocchi trikolóra
25min