Dispositivos e acessórios
Mediterranean pastries
Preparação 25min
Total 1h
6 pieces
Ingredientes
-
butter for greasing
-
puff pastry ready rolled (approx. 24 x 40 cm)270 g
-
medium-hard cheese cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)150 g
-
canned artichoke hearts drained150 - 170 g
-
dried tomatoes in oil drained60 g
-
sour cream, 20% fat200 g
-
eggs2
-
basil leaves, fresh cut into thin strips20
-
oregano, dried¼ tsp
-
fine salt¾ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
14 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
30 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Party
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Meatloaf with Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Superior Seafood Pot
Nenhuma avaliação
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Neapolitan pizza
1h 30min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 35min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chile con queso cob loaf
40min