Bibimbap burrito
TM6 TM5 TM31

Bibimbap burrito

4.2 (6 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
  • 40 g gochujang paste
  • 20 g light soy sauce
  • 1050 g water
  • 1 tbsp sugar
  • ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
  • 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
  • 1 tsp white sesame seeds
  • 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
  • 120 g carrots, cut in strips
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 120 g fresh bean sprouts
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp sesame oil, toasted
  • 4 eggs
  • 1 tbsp oil, for frying eggs
  • 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
3169.4 kJ / 757.5 kcal
Proteína
37.2 g
Hidratos de carbono
76.7 g
Gordura
33.5 g
Gordura saturada
8.7 g
Fibra
5.1 g
Sódio
1616.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas