Dispositivos e acessórios
Bibimbap burrito
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1616.4 mg
Proteína
37.2 g
Energia
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
76.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Date and Oat Drink
20min
One Pot Noodles
30min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Mediterranean Herb Baked Fish
45min
Miso carbonara udon
25min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min